miercuri, 13 ianuarie 2010

Să fim mai expliciţi

Cine sîntem noi:

Doi băieţi simpatici, întotdeauna cu chef de sex dar niciodată de ceartă. Ne place futaiul aşa cum ne place vinul de butuc şi femeile care ştiu că s-o faci cu prezervativ e ca şi cum ai mînca ciorbă cu furculiţa, n-au frică de ştremeleag cînd sînt pe stop şi nu se tem să ceară o limbă sub buric atunci cînd au chef.

Ce vrem:

Să împărtăşim lumii poveştile noastre, aşa cum ar fi făcut-o şi Eminescu, săracul, dacă nu era răpus de boală. Să spunem aici totul, aşa cum am făcut-o prima oară cînd am povestit tovarăşilor, fără ascunzişuri şi fără laude. Asta înseamnă amintiri mişto cît şi penibile: de la prima grasă futută într-un cort în Vamă pentru un bidon de bere pînă la necunoscuta din Alba Iulia care a înghiţit zeama de zeu a lui Meister, la numai caţiva metri de prietena acestuia.

P.S.: Dacă sînteţi tinere (nu neapărat), libere (sau nu) şi nu credeţi că Pula e doar un oraş din Croaţia, puteţi să ne contactaţi.

Şi pentru cine are de împărţit astfel de poveşti, nu ezitaţi să ni le trimiteţi la eusimortfut@yahoo.com, iar acestea, de vor fi considerate demne de dat mai departe, vor fi publicate aici. Garantăm, bineînţeles, confidenţialitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu